Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Hassaten, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve onat fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir müstacel Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki kötü, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların özge katlara intikalini çelmek veya muhtemel başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı muhik itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Ekip bünyesında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Binalarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının kıvılcım iktibas süresiyse 60 dakikadır.

Ankara Yangın Bapsı başlamak isteyenler ferdî veya yangın kapısı kurumsal Yangın kapısı istanbul kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakadar merak ettikleri bütün konular üzerine haber sahibi olabilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yakışır bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page